twitterfb

Kilpailun säännöt

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostosuoritusta.
Kilpailuaika 23.12.2017-16.8.2018

1. Järjestäjä
Samppalinnan Kesäteatteri, Y-tunnus 0204764-6.
Osoite: Paavo Nurmen puistotie 3, 20810 Turku.
Yhteydenotot kilpailun järjestäjään vain sähköpostitse: liput@samppalinnanteatteri.fi

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille Suomessa asuville luonnollisille yksityishenkilöille. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun yhden kerran. Kampanjaan eivät voi osallistua Samppalinnan Kesäteatterin työntekijät perheineen, Samppalinnan Kesäteatterin yhteistyökumppanit henkilökuntineen ja perheineen eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvat työntekijät tai heidän perheensä.

3. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat kaikki, jotka ovat kampanja-aikana 23.12.-16.8.2018 Samppalinnan Kesäteatterin internet-sivujen kautta jättäneet yhteystietonsa arvontaan liittyen. Samppalinnan Kesäteatteri ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinnot
Voittajan valinta suoritetaan arpomalla ja palkintona on täysikokoinen kasinotasoinen Blackjackpöytä. Voittaminen ei edellytä arvontasivulla olevaan kysymykseen oikein vastaamista. Samppalinnan Kesäteatteri ei vastaa siitä, että voittoa ei lunasteta. Käyttämättä jäänyttä voittoa ei hyvitetä voittajalle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Voittaja on vastuussa palkinnon pois kuljettamisesta Samppalinnan Kesäteatterista, osoitteesta Paavo Nurmen puistotie 3, Turku.

5. Kilpailun voittaminen
Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Samppalinnan Kesäteatterille virheellisten tietojen tai muun esteen vuoksi tai voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen, jolloin voittaja valitaan uudestaan. Mikäli Samppalinnan Kesäteatteri ei tavoita voittajaa viimeistään 20.8.2018, voittaja valitaan uudestaan, jolloin vastausaika on yksi päivä voittajan saavuttamiseen asti. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten muuttamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Yhteystietojen käyttö
Osallistujien yhteystietoja käytetään palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Voittajat antavat suostumuksensa siihen, että voittajien nimet sekä kotipaikkakunnat voidaan julkaista voittajan julkistamisen yhteydessä teatterin kotisivuilla sekä Facebook- ja Instagram-tileillä. Kilpailussa noudatetaan Suomen lakia ja viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kilpailusäännöt ovat luettavissa Samppalinnan Kesäteatterin kotisivuilla. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin ilman lupaa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy siihen liittyvät säännöt sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kampanjaan liittyen ja ymmärtää luovuttavansa tietoja vain Samppalinnan Kesäteatterille, ei Facebookille tai Instagramille.

blackjackpoyta

Ajankohtaista: 

Disney-musikaali

Perjantai on Pahin - Freaky Friday!

Osta liput tästä!

Tarjous/varauspyynnöt liput@samppalinnanteatteri.fi

Palvelemme ma-ke klo 10-17,

Puutarhakatu 16, Turku     

Nyt uutena! Varainhankintanäytökset kouluille ja urheiluseuroille. Kysy lisää liput@samppalinnanteatteri.fi

Vietä unohtumaton kesäpäivä Turussa - Varaa uusi risteilypaketti!