twitterfb

Perjantai on Pahin otsikko

Perjantai on Pahin – Freaky Friday

Perjantai on Pahin EsityssivuDisneyn taika saapuu Turkuun, kun uusi Disney-musikaali Perjantai on Pahin – Freaky Friday saa Euroopan ensi-iltansa Samppalinnan Kesäteatterissa.

Perjantai on Pahin perustuu samannimiseen Jamie Lee Curtisin ja Lindsey Lohanin tähdittämään Disneyn menestyselokuvaan. Musikaalikomedia kertoo  äidistä ja tyttärestä, joita näyttää yhdistävän vain tauoton tarve olla toistensa riesana. Heidän erimielinen elämänsä kokee kuitenkin täyskäännöksen, kun he odottamattoman käänteen seurauksena joutuvat viettämään päivän toistensa kengissä. Luvassa on hulvaton tarina täynnä toinen toistaan huvittavampia tilanteita, kun äiti ja tytär koittavat vaihtuneissa rooleissaan selvitä kiireisen yrittäjän ja kasvuvaiheessa kipuilevan lukiolaisen tehtävistä. 
 
Musikaalin ensimmäisessä Open Air -versiossa lavalla nähdään mm. Maria Lund, Linda Hämäläinen, Alen Nsambu, Reetta Korhonen, Valtteri Lehtinen ja Aarni Kivinen.  Täysin uuden ja vauhdikkaan musiikin esitykseen on säveltänyt Broadwayn menestyneimpiin säveltäjiin lukeutuva musikaalimaestro Tom Kitt. Joka esityksessä on mukana livebändi! Perjantai on Pahin on koskettava kertomus rakkaudesta, perheestä ja elämän pienistä iloista. Esityksen lämminhenkinen huumori ja mukaansa tempaava musiikki jättävät hyvän mielen pitkäksi aikaa! Varaa lippusi ja tule kokemaan Disneyn taika ensi kesän menevimmässä musikaalissa!
 
 

Osta lippu 

Ensi-ilta 19.6.2019
Esityskausi 13.6.-16.8.2019.
Esityksen kesto noin 2 h 30 min., sisältäen väliajan.

Käsikirjoitus Bridget Carpenter | Musiikki Tom Kitt | Sanoitukset Brian Yorkey
Perustuu Mary Rodgersin Freaky Friday -romaaniin ja Disney-elokuviin.
Esitetään Music Theatre International (Europe) Limitedin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

*Lapset ovat tervetulleita. Musikaalikomedia Perjantai on Pahin sopii kaikenikäisille katsojille.

Ajankohtaista:

Palvelemme teatterilla (Paavo Nurmen puistotie 3) ma-pe klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-14. Sunnuntaisin lipunmyynti suljettu.

Disney-musikaali

Perjantai on Pahin - Freaky Friday!

Osta liput tästä!

Tarjous/varauspyynnöt liput@samppalinnanteatteri.fi

Vietä unohtumaton kesäpäivä Turussa - Varaa uusi risteilypaketti!

WhatsApp thumbnail