twitterfb

Lehdistölle

Naimakaupat Vegasissa

LEHDISTÖTIEDOTE 4.4.2018

Täältä voit ladata uuden musikaalikomedian Naimakaupat Vegasissa lehdistökuvia.

Kuvat 1-3 Henrik Schütt, kuvat 4-10 Mika Nurmi. Kuvaajan nimi mainittava käytön yhteydessä.

Ilmoitathan kuvien käytöstä teatterin toimistolle puh. 02 232 9050 / toimisto@samppalinnanteatteri.fi , kiitos.

Välitämme mielellämme haastattelupyynnöt esiintyjille. Toimistolta voi myös varata lehdistöliput.

View the embedded image gallery online at:
http://samppalinnanteatteri.fi/lehdisto#sigProIda79f5b8b1a

LEHDISTÖTIEDOTE 4.4.2018

Korkeiden panosten kesä 2018

Broadwaylta Paavo Nurmen puistotielle! Samppalinnan Kesäteatterin versio hittimusikaalista Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas toimii koko Euroopan ensi-iltana kesäkuussa 2018. Kesän musikaalissa pelataan siis korkeilla panoksilla. Pöydänputsaajaneloset Veeti Kallio, Marko Maunuksela, Reeta Vestman ja Antti Lang esittelevät katsojille Vegas-tyylin merkityksen ja kahdeksan miehinen bändi täydentää viihdekokemuksen.

Samannimiseen elokuvaan perustuva musikaali on komedia nuoresta pariskunnasta, joka päättää lähteä Las Vegasiin avioitumisaikeissa. Kasinon kunkku (Veeti Kallio) iskee kuitenkin silmänsä Betsyyn (tulevana morsiamena Reeta Vestman). Jack (Antti Lang) huijataan korttipöytään eikä sulho pysty vastustamaan kiusausta. Pian hän on oman elämänsä herttajätkä ilman morsianta, rahaa tai kihlasormusta. Pata-akkana kiusaa tekee myös äitivainajan kummitus (Satu Paavola), jonka syytä koko sotku alun perin oli. Pakkaan jää vielä jokeri, vegaslainen Elvis-imitaattori (Marko Maunuksela), joka saattaa ratkaista tosirakkauden värisuoran.

”Ennen kesää on vedettävä pakarajumppaa ja harjoiteltava lantion keinutusta”, Elvis-imitaattori Marko Maunuksela kommentoi lehdistötilaisuudessa.

”Tunnen olevani ikuinen morsian, koska pääsen taas lavalla naimisiin.”, Reeta Vestman kuittaa.

”Tästä tulee hienoa, koska meillä on karismaa, tyyliä, lauluääntä ja sitten minä, eli koominen kevennys.”, Antti Lang huikkaa pianon vierestä.

Luvassa on säihkettä, seikkailua, svengaavaa musiikkia ja lukematon määrä korttipakkoja. Kenellä on lopulta voittava käsi, kun panoksena on rakkaus?

Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas Euroopan ensi ilta Turussa 20.6.

Tiedustelut
toiminnanjohtaja Heikki Sankari
0407562137
Samppalinnan Kesäteatteri
toimisto@samppalinnanteatteri.fi