twitterfb

Hyvä tietää!

Lipunmyynti

Samppalinnan Kesäteatterin lippuja myydään suoraan teatterilta 02 232 9050 tai liput@samppalinnanteatteri.fi Liput myynnissä myös Lippupisteen myyntipisteissä sekä lippu.fi tai 0600 900 90 (2€/min+pvm).

Varatut liput voi lunastaa suoraan teatterilta tai ne voidaan postittaa, myös sähköpostillla (Laskutuslisä 5€). Lahjakorttien lunastus vain suoraan teatterilta tai postitse. Laskutusasiakkaan annettava yhteystietonsa kokonaisuudessaan. Lippujen lunastus varausnumerolla Lippupisteiltä kautta maan (Palvelumaksu 3,50€/lippu + mahd. toimitusmaksu) tai R-kioskeilta klo 7.00-21.30 (Palvelumaksu 1 € / lippu + 2 € / tilaus + mahd. toimitusmaksu. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla).

Ryhmä- ja yritysliput vain suoraan teatterin lipunmyynnistä 02 232 9050 tai liput@samppalinnanteatteri.fi

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Paikkaliput on mahdollista vaihtaa teatterin lipunmyynnissä toiseen esitykseen, mikäli alkuperäisten lippujen esityspäivään on aikaa vähintään 2 viikkoa. Palvelumaksu lippujen vaihdosta on 8 €/lippu.

Pyörätuoleja katsomoon mahtuu 9 (Riippuen tuolien koosta). Paikat täytyy varata etukäteen suoraan teatterilta. Avustajalippu 10€ saattajakortilla. Näiden lippujen lunastus ja varaus vain suoraan teatterilta.

Lahjakortit myynnissä vain teatterin lipunmyynnissä. Lahjakortit ovat voimassa koko esityskauden 11.6.-14.8.20 ja ne voi käyttää haluamalleen esityspäivälle ja esitykseen joissa tilaa. Lahjakortit tulee vaihtaa paikkalippuihin viimeistään 3.8.20 mennessä.

Tarjoilulahjakortit ovat voimassa 11.6.-14.8.20 Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kertaa, käyttämätön summa mitätöityy.

Maksuvälineet

Teatterin lipunmyynnissä voi maksaa käteisellä sekä yleisimmillä maksukorteilla (Pankkikortti, Visa-, Visa Electron, Mastercard). Smartumin kulttuuri-, Tyky+ ja Virike -seteleillä sekä Smartum- ja Ticket Mind&Body -korteilla voi maksaa oman henkilökohtaisen lipun. Seteleissä on oltava seteleiden haltijan nimi selkeällä käsialalla. Käytettäessä toisen henkilön kulttuuriseteleitä on mukana oltava valtakirja (esim. https://www.smartum.fi/sites/default/files/valtakirja.pdf).

Maksuvälineenä ei käy Turun kaupungin Tyky-ranneke (Teatteri ei ole osa kaupungin organisaatiota).

Otamme vastaan Lippupisteen lahjakortteja. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kertaa, käyttämätön summa mitätöityy.

Kahvio

Avautuu tuntia ennen esitystä. Teatterialueella käy maksuvälineenä käteinen sekä yleisimmät maksukortit (Pankkikortti, Visa-, Visa Electron, Mastercard). Keltaisen talon alakahvio (Ensimmäinen kahvio tullessa alueelle) palvelee kaikissa tarjoiluihin liittyvissä asioissa. Alakahviosta myös tarjoiluiden kattauspaikat.

Pysäköinti ja tuleminen teatteriin

Teatterilla ei ole omia pysäköintipaikkoja. Teatterialueen vieressä on pysäköintialue. Autolla tullessa kannattaa varata aikaa paikan etsimiseen. Linja-autot voivat jättää matkalaiset suoraan teatterin porteille. Linja-autojen pysäköinti Itäiselle rantakadulle, jos tilaa. Pysäköintiin kannattaa varata aikaa ja ottaa paikoista selvää etukäteen.

Teatterille kävellen
Rautatieasemalta n. 2 km.
Linja-autoasemalta n. 2 km.
Kauppatorilta n. 1 km.

Teatterialue

  • Alueella palvelee alkoholipiste sekä 3 kahviopistettä. Makkaran myynti yläpihalla.
  • Katsomoon pääsee n. 15 min. Ennen esityksen alkua.
  • Väliaika n. 20 min.
  • Katsomossamme ei ole induktiosilmukkaa
  • Teatterialueella on esteetön WC

Kiitokset

Esiintyjien ja työryhmän kiitokset voi jättää ennen esityksen alkua keltaisen talon alakahvioon.

Esityksen peruuntuminen

Mahdollisen ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan tai lipun voi vaihtaa johonkin toiseen esitykseen. Ryhmäliput korvataan tai vaihdetaan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta.

Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos kysyttävää. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa teatterikäyntiinne liittyvissä asioissa!

Toivotamme mukavia teatterielämyksiä kaikille!

Samppalinnan Kesäteatteri 02 232 9050 tai
Paavo Nurmen puistotie 3, Turku

Koe-esiintyminen vuodelle 2020 järjestetään 24.11. Kiitos kaikille hakijoille!

Palvelemme ma-ke klo 10-17. Puutarhakatu 16.

Tavoitat meidät myös sähköpostilla liput@samppalinnanteatteri.fi tai numerosta 02 232 9050.

 Samppalinnan Kesäteatteri täyttää ensi vuonna 60 vuotta!

Juhlavuoden kunniaksi esitetään kotimaista komediaa.

Mainos 2020 uusi

Perustuu Tuomas Kyrön romaaneihin.

Kyselyt ja varaukset liput@samppalinnanteatteri.fi

 #nähdäänteatterilla #samppalinnakt