twitterfb

Lehdistölle

Perjantai on Pahin - Freaky Friday

 LEHDISTÖTIEDOTE 11.12.2018

Täältä voit ladata uuden Disney-musikaalin Perjantai on Pahin lehdistökuvia.

Kuvaaja: Mika Nurmi

Ilmoitathan kuvien käytöstä teatterin toimistolle puh. 02 232 9050 / toimisto@samppalinnanteatteri.fi , kiitos.

Välitämme mielellämme haastattelupyynnöt esiintyjille. Toimistolta voi myös varata lehdistöliput.

View the embedded image gallery online at:
https://samppalinnanteatteri.fi/lehdisto#sigProIdb7b9299fa1

Disney-musikaalin Euroopan ensi-ilta Samppalinnan Kesäteatterissa!

Teinien ja vanhempien ikiaikainen ongelma: ”Ku sä et todellakaan ymmärrä miltä musta tuntuu..” Samppalinnan kesäteatterin tuottama Perjantai on Pahin -musikaali tarttuu tähän ongelmanasetteluun niin suoraan kuin mahdollista; perheen tytär sysätään äidin saappaisiin ja toisin päin. Vieraassa kropassa, toisen ihmisen roolissa ja ympäröivän maailman asettamissa paineissa ruoho ei olekaan niin vihreää. Vuonna 2003 Jamie Lee Curtis ja Lindsay Lohan vaihtoivat sieluja valtavaa suosiota niittäneessä Perjantai on pahin -elokuvassa. Turkuun vuoden 2019 laajinta kehonvaihto-operaatiota saapuvat suorittamaan Maria Lund ja Linda Hämäläinen.

Vuoden 2016 Nunnissa ja Konnissa yleisön hurmannut Maria Lund palaa Samppalinnaan. Lundin hulvattomat komediennen taidot pääsevät oikeuksiinsa kesällä, kun äiti ja tytär koittavat vaihtuneissa rooleissaan selvitä kiireisen yrittäjän ja kasvuvaiheessa kipuilevan lukiolaisen tehtävistä. Maria Lundin vastapariksi valikoitui 300 hakijan joukosta lahjakas Teatterikorkeakoululainen Linda Hämäläinen.

Freaky Friday – Perjantai on Pahin on vastavalmistunut Disney-musikaali. Samppalinnan Kesäteatteri viehättyi musikaalin tarinasta sekä musiikista jo sen tekovaiheessa ja pääseekin luomaan teoksen Euroopan ensi-illan kesäkuussa 2019. Samppalinnan esitys on samalla maailman ensimmäinen open air -versio teoksesta ja osoitus Disney-yhtiön luottamuksesta suomalaista kesäteatteria kohtaan. Teatterilla on vahva visio ja luotto Perjantai on Pahin -musikaalikomediaan: ”Me tehdään Disneytä ja päärooleissa on taitava naiskaksikko, tästä tulee huima kesä!”, iloitsee Samppalinnan Kesäteatterin toiminnanjohtaja Heikki Sankari.

Perjantai on Pahin - Freaky Friday 13.6.-16.8.2019. Musikaali perustuu samannimiseen elokuvaan, joka on tehty Mary Rodgersin kirjan pohjalta.

Teksti: Bridget Carpenter

Musiikki: Tom Kitt

Sanoitukset: Brian Yorkey

 

Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Heikki Sankari, puh. 040 756 2137

Ajankohtaista:

 

Disney-musikaali

Perjantai on Pahin - Freaky Friday!

Osta liput tästä!

Tarjous/varauspyynnöt liput@samppalinnanteatteri.fi

Palvelemme ma-ke klo 10-17,

Puutarhakatu 16, Turku     

Nyt uutena! Varainhankintanäytökset kouluille ja urheiluseuroille. Kysy lisää liput@samppalinnanteatteri.fi